Selecteer een pagina

Projecten

Woonrendement

Woonrendement staat voor leefbare, comfortabele en duurzame woningen. Woningen die voldoen aan al onze hoge eisen voor optimaal leefcomfort met duurzaamheid hoog in het vaandel zijn zelden beschikbaar. Daarom kiezen we voor het renoveren van woningen om ze zo op het juiste woonniveau te krijgen.

Veel projecten van woonrendement worden gerealiseerd op Rotterdam Zuid. We richten ons voornamelijk op de wijken: Charlois, Vreewijk, Feyenoord en Zuidplein. In en rond de wijken zijn tal van voorzieningen, die ook bezoekers van buiten Rotterdam trekken. Denk daarbij aan: Zwembad Charlois, Theater Zuidplein, Ahoy en Winkelcentrum Zuidplein.

De bus- en metrostations zijn een belangrijke entree van de stad en bedienen met een groot aantal bus- en metrolijnen het achterland, onder meer Barendrecht en Zwijndrecht. Onder de noemer Hart van Zuid krijgt het Zuidpleingebied de komende twintig jaar een enorme kwaliteitsimpuls. Het moet een centrumgebied worden waar het aantrekkelijk is om wonen, werken, ondernemen en ontspannen. Een ruim aanbod van restaurants, winkels, festivals, evenementen en sportieve voorzieningen, zal bijdragen aan het leefcomfort van de bewoners.

 

Katendrechtse Lagedijk

Ter hoogte van de kruising met de Dorpsweg op de Katendrechtse Lagedijk worden 12 duurzame appartemeten gerealiseerd. Houd onze website in de gaten voor de ontwikkelingen.